Έκλεψε κεραμικά από οικοδομή και συνελήφθη- Στις 8.000 ευρώ η αξία τους

Έκλεψε κεραμικά από οικοδομή και συνελήφθη- Στις 8.000 ευρώ η αξία τους

Κεραμικά σε υπό ανέγερση οικοδομή, αξίας σχεδόν 8 χιλιάδων ευρώ, φέρεται να έκλεψε 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ, στη Λεμεσό. Τέθηκε, το πρωί, υπό 6ήμερη προσωποκράτηση.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής κεραμικών, αξίας 7,837 ευρώ, από οικοδομή στο Δήμο Αγίου Αθανασίου, μεταξύ 4 και 20 Σεπτεμβρίου.

Περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισε χθες βράδυ τον ύποπτο και αυτός οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο έξι ημερών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE