Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο γυναικολόγος του ΓΝ Λεμεσού με το «μακρύ χέρι»

Κατηγορήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο γυναικολόγος του ΓΝ Λεμεσού  με το «μακρύ χέρι»

Σύμφωνα με Αστυνομία ο 56χρονος γυναικολόγος είναι ύποπτος για άσεμνη επίθεση σε ασθενείς

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος ο 56χρονος γυναικολόγος του Νοσοκομείου Λεμεσού, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες μετά την καταγγελία 21χρονης, ότι της επιτέθηκε άσεμνα κατά τη διάρκεια της εξέτασης της.

Ο 56χρονος είχε συλληφθεί και στις αρχές της εβδομάδας μετά την καταγγελία 29χρονης που κατήγγειλε παρόμοιο περιστατικό άσεμνης επίθεσης από τον γυναικολόγο, ο οποίος απορρίπτει τους ισχυρισμούς.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι εξετάσεις της αστυνομίας έχουν ολοκληρωθεί και ο ύποπτος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι δυο υποθέσεις αναμένεται να προωθηθούν στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Έκτακτο: Συνελήφθη γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού

O 56χρονος γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου και το μακρύ χέρι! Υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε 29χρονη εξετάζει η Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE