Ξεπερνούν τα €170.000 το 2021 τα έσοδα από τις παραλίες στην Κισσόνεργα

Ξεπερνούν τα €170.000 το 2021 τα έσοδα από τις παραλίες στην Κισσόνεργα

Ο απολογισμός για τα έσοδα από τις παραλίες λουομένων στην κοινότητα της Κισσόνεργας, κατέδειξε ότι οι παραλίες λουομένων αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για το Κοινοτικό Συμβούλιο, αφού αυτά ξεπερνούν τα €170.000 κατά το 2021.


Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας, Γιώργο Στυλιανού,  η δημιουργία παραλιών λουομένων στην κοινότητα αποτελούσε στρατηγική απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και μέρος του επιχειρηματικού/οικονομικού πλάνου που εκπόνησε το Συμβούλιο για να διαχειριστεί τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα της κοινότητας.

Είχε, συνέχισε, ως αδιαπραγμάτευτο πυλώνα, την αύξηση των εσόδων του συμβουλίου με άλλους τρόπους, χωρίς την αύξηση των τελών και φορολογιών που θα επηρέαζαν οικονομικά τους δημότες.
 
Τα σημαντικά έσοδα που έχει το Συμβούλιο από τις παραλίες, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού, έχουν βοηθήσει στην επιτυχή διαχείριση των οικονομικών υποχρεώσεων της κοινότητας, η οποία σήμερα είναι πλέον μια οικονομικά εύρωστη κοινότητα, έχοντας εξοφλήσει σε δέκα χρόνια οικονομικές υποχρεώσεις που προσέγγιζαν τα 4 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο κ Στυλιανού επιπρόσθετα έδωσε έμφαση στο ότι το Συμβούλιο είναι πλέον οικονομικά εύρωστο γιατί, με συλλογική προσπάθεια, εφαρμόστηκε με ευλάβεια το οικονομικό πλάνο που είχε εκπονηθεί και εφαρμοστεί τα τελευταία 10 χρόνια, με έμφαση στο νοικοκύρεμα των οικονομικών, στον περιορισμό των εξόδων και στην αύξηση των εσόδων με άλλα μέσα, εκτός φορολογιών, όπως τα έσοδα από τη δημιουργία παραλιών λουομένων στην κοινότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE