Δεν είναι για τους ανάπηρους η Λεμεσός «Είναι πραγματικά απάνθρωπο και άδικο να βιώνουν αυτήν την κατάσταση οι συνάνθρωποι μας»

Δεν είναι για τους ανάπηρους η Λεμεσός «Είναι πραγματικά απάνθρωπο και άδικο να βιώνουν αυτήν την κατάσταση οι συνάνθρωποι μας»

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκαταστάσεως Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α.) με επιστολή της απαριθμεί στον Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου, τις παραλήψεις και τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν για Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ), ζητώντας του να τοποθετηθεί επί αυτών.

Από τη  Σαριπόλου στην οδό Γενεθλίου Μιτέλλα και από εκεί στο Μεσαιωνικό Κάστρο, αρχίζοντας από τις προδιαγραφές των καφεστιατορίων, μέχρι τους χώρους στάθμευσης, η επιστολή του Π.Ο.Α.Α. προκαλεί ερωτηματικά σε σχέση με την εξυπηρέτηση συνανθρώπων μας, οι οποίοι έτυχε να είναι λιγότερο τυχεροί από μας που μπορούμε να περπατάμε. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία είχε οριστεί από τον ίδιο τον δήμαρχο, ορισμένα από αυτά που περιγράφει η επιστολή, θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί. Ωστόσο, φαίνεται αυτό να μην έγινε ποτέ. 

Διαβάστε εδώ την επιστολή της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκαταστάσεως Αναπήρων, όπως αυτή αποστάλθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE