ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είναι για τους ανάπηρους η Λεμεσός «Είναι πραγματικά απάνθρωπο και άδικο να βιώνουν αυτήν την κατάσταση οι συνάνθρωποι μας»

Δεν είναι για τους ανάπηρους η Λεμεσός «Είναι πραγματικά απάνθρωπο και άδικο να βιώνουν αυτήν την κατάσταση οι συνάνθρωποι μας»

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκαταστάσεως Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α.) με επιστολή της απαριθμεί στον Δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου, τις παραλήψεις και τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν για Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ), ζητώντας του να τοποθετηθεί επί αυτών.

Από τη  Σαριπόλου στην οδό Γενεθλίου Μιτέλλα και από εκεί στο Μεσαιωνικό Κάστρο, αρχίζοντας από τις προδιαγραφές των καφεστιατορίων, μέχρι τους χώρους στάθμευσης, η επιστολή του Π.Ο.Α.Α. προκαλεί ερωτηματικά σε σχέση με την εξυπηρέτηση συνανθρώπων μας, οι οποίοι έτυχε να είναι λιγότερο τυχεροί από μας που μπορούμε να περπατάμε. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σε συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία είχε οριστεί από τον ίδιο τον δήμαρχο, ορισμένα από αυτά που περιγράφει η επιστολή, θα έπρεπε να έχουν υλοποιηθεί. Ωστόσο, φαίνεται αυτό να μην έγινε ποτέ. 

Διαβάστε εδώ την επιστολή της Παγκύπριας Οργάνωσης Αποκαταστάσεως Αναπήρων, όπως αυτή αποστάλθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top