Δημήτρης Λιγνάδης – Προχώρησε σε μηνύσεις κατά θυμάτων και μαρτύρων

Δημήτρης Λιγνάδης – Προχώρησε σε μηνύσεις κατά θυμάτων και μαρτύρων

Τα θύματα του και τους μάρτυρες κατηγορίας φαίνεται πως είναι έτοιμος να μηνύσει ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται προφυλακιστέος για καταγγελίες για βιασμό εις βάρος του.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο δικηγόρος των δύο εκ των φερόμενων θυμάτων του γνωστού σκηνοθέτη, Γιάννης Βλάχος.

«Επέλεξε επιθετική τακτική απέναντι στους μηνυτές και στους μάρτυρες. Είχε προηγηθεί η προσπάθεια κατασπύλωσης των θυμάτων με αιχμές για τη σεξουαλική του ταυτότητα, για τον τρόπο ζωής τους. Τώρα ακολουθεί το δεύτερο στάδιο, το στάδιο της κατατρομοκράτισής τους. Τουλάχιστον για τα δύο θύματα που εκπροσωπώ δεν πτοούνται στο ελάχιστο, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κάνουν πίσω σε αυτά που έχουν καταθέσει. Τα θύματα έχουν την αλήθεια ανεξίτηλα γραμμένη στο σώμα και την ψυχή τους», τόνισε ο κ. Βλάχος μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha.

Ένα από τα θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλή, που έχει μάλιστα καταθέσει σε εναντίον του βγήκε στον αέρα του Alpha.

«Το περίμενα ότι θα κάνει μήνυση, μου το είχε πει ο συνήγορός μου ότι θα κάνει μήνυση σε όλους. Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι λογικό. Δεν φοβόμαστε και δεν φοβούνται ούτε οι μάρτυρες», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE