ΕΔΕΚ: «Αποστομωτική απάντηση η προσέλευση μελών» - Το μήνυμα ΕΔΕΚ για τη Συνδιάσκεψη

ΕΔΕΚ: «Αποστομωτική απάντηση η προσέλευση μελών» - Το μήνυμα ΕΔΕΚ για τη Συνδιάσκεψη

Η μαζική προσέλευση των μελών στην εκλογική διαδικασία, έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους προσπάθησαν να αναστείλουν τη διαδικασία για να αποφύγουν την εκλογική πανωλεθρία διασύροντας το ιστορικό όνομα του κόμματος

Τα μέλη του κόμματος της Επαρχιακής Οργάνωσης Λευκωσίας τόσο με την μαζική τους παρουσία κατά τη διάρκεια της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης όπου έγινε η πολιτική ενημέρωση και ο απολογισμός της Επαρχιακής Επιτροπής, όσο και με τη μαζική τους προσέλευση στην εκλογική διαδικασία, έδωσαν αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να αναστείλουν τη διαδικασία με δικαστικές αποφάσεις, ώστε να αποφύγουν μία εκλογική πανωλεθρία, αλλά και να διασύρουν το ιστορικό όνομα του κόμματος. Ειδικότερα, ψήφισαν 688 άτομα σε αντίθεση με 550 άτομα που ψήφισαν το 2017 και 158 που ψήφισαν το 2014.

Την ίδια στιγμή εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη γιατί η δικαστική εξουσία μέσα από μία μονομερή ενημέρωση χωρίς αντεπιχειρήματα εξέδωσε ένα παράτυπο διάταγμα στη βάση λανθασμένων πληροφοριών και στοιχείων.

Η απογοήτευσή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί όταν η δικαστική εξουσία δεν προχωρεί στην έκδοση διατάγματος αναστολής εκποιήσεων ακινήτων από τον τραπεζικό τομέα συνεπεία της αυθαιρεσίας του, επιχείρησε να παρέμβει με αυτό τον τρόπο σε θέματα εσωκομματικών διαδικασιών ενός δημοκρατικού κόμματος οι αποφάσεις του οποίου λαμβάνονται με απόλυτη διαφάνεια, στη βάση δημοκρατικών διαδικασιών και των όσων προνοεί το καταστατικό του κόμματος.
Όλους αυτούς τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών αλλά πάνω απ’ όλα στην κρίση των μελών, των φίλων και ψηφοφόρων της ΕΔΕΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE