Μπήκαν σε κατοικία από την μπαλκονόπορτα και ξάφρισαν χρυσαφικά αξίας χιλιάδων ευρώ

Μπήκαν σε κατοικία από την μπαλκονόπορτα και ξάφρισαν χρυσαφικά αξίας χιλιάδων ευρώ

Yπόθεση διάρρηξης κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε χτες στις 23:30 από την 64χρονη ιδιοκτήτρια κατοικίας σε κοινότητα της επαρχίας Πάφου ότι άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτή, ενώ αυτή απουσίαζε, μεταξύ των ωρών 17:30 χτες το απόγευμα με 23:00 το βράδυ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι φερόμενοι δράστες φέρεται να πέτυχαν είσοδο στην κατοικία από μπαλκονόπορτα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης, οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν από την κατοικία της χρυσαφικά και τιμαλφή συνολικής αξίας 9.200 ευρώ.

Επίσης η κατοικία από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ούτε και σύστημα συναγερμού.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE