ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Παπαδάκη - «Δεν υποστήριξα ποτέ ότι ο Σιζόπουλος είχε δίκαιο, η ανάρτησή μου για εκείνον ήταν καταπέλτης»

Ξεκαθαρίζει ο δικηγόρος του Παπαδάκη - «Δεν υποστήριξα ποτέ ότι ο Σιζόπουλος είχε δίκαιο, η ανάρτησή μου για εκείνον ήταν καταπέλτης»

Τη θέση του αναφορικά με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ξεκαθαρίζει ο έγκριτος νομικός, Φάνος Ανδρέου.

Με επιστολή του στο Themaonline, ο δικηγόρος του Δημήτρη Παπαδάκη, διευκρινίζει λέγοντας ότι «από τις δημόσιες αναρτήσεις μου στο facebook με συνέπεια υποστήριξα πριν και μετά την επίδικη δημοσίευση την ξεκάθαρη μου θέση από νομική και ηθική σκοπιά η οποία ήταν καταπέλτης για τον Σιζόπουλο».

Δείτε αυτούσια την απάντησή του:

Έχω διαπιστώσει ότι σε κάποια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες αναπαράγεται δημόσια νομική τοποθέτησή μου αναφορικά με το Διάταγμα που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και το οποίο αφορά την αναστολή της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης της ΕΔΕΚ Λευκωσίας, αποφασίζοντας από μόνοι τους κάποιοι δημοσιογράφοι ότι με την γνώμη μου δικαιώνω τον Σιζόπουλο. Δηλώνω ότι δεν αντιλήφθηκα οτι η ταπεινή νομική μου άποψη έχει τόση βαρύτητα που μπορεί ειτε να δικαιώσει είτε να καταδικάσει κάποιον. Αλλά αφού ο λόγος μου έχει βαρύτητα θυμίζω οτι έγραψα και για ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΝΟΜΙΑ και ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ οταν περιφρονούνται τα δικαστήρια και οι αποφάσεις τους, στιλητεύοντας ρητά την δημόσια δήλωση του Σιζόπουλου μετά την έκδοση του διατάγματος. Το σίγουρο ειναι οτι σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνω τέτοιες συμπεριφορές που στρέφονται ενάντια στο Κράτος Δικαίου. Τέλος, προφανως και κάποια Μέσα Ενημέρωσης παρερμηνεύουν την ξεκάθαρη νομική άποψη μου. Το Διάταγμα είναι εκεί και είναι ξεκάθαρο το τι διατάζει. Το γεγονός της πιθανής έλλειψης οπισθογράφησης που μπορεί να οδηγήσει στην μη τιμωρία του Σιζόπουλου ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου για παρακοή διατάγματος και να επισύρει κυρώσεις είναι άλλο θέμα, το οποίο και έθιξα με την τοποθέτηση μου η οποία αναπαράχθηκε από κάποια ΜΜΕ. Κλείνω λέγοντας ότι ο σεβασμός προς τη Δικαστική Εξουσία και η υπακοή σε Αποφάσεις και Διατάγματα των Δικαστηρίων επιβάλλεται πάντοτε για τη διασφάλιση της ευνομίας.

 Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:

«Ο ΣΙΖΟ προσπαθεί να επιβάλλει το LAW of the JUNGLE και εμείς οφείλουμε να γίνουμε λιοντάρια. Όταν ο βουλευτής Σιζόπουλος εν γνώσει του και ηθελημένα παροτρύνει ή συνεργεί στη μη υπακοή διατάγματος δικαστηρίου, επιβάλλεται η άρση της ασυλίας του και η ποινική του δίωξη, διαφορετικά οδηγούμαστε στο νόμο της ζούγκλας (LAW of the JUNGLE). Άλλωστε σε μια ευνοούμενη δημοκρατία ο πρωταρχικός σκοπός των Δικαστηρίων είναι η εφαρμογή των αποφάσεών τους. Ο Σίζο δεν είναι μόνο επικίνδυνος για τη δημοκρατία αλλά προσπαθεί έμπρακτα να επιβάλει τη δική του αναρχία και ανομία». 

Δ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top