Στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα Pandora Papers

Στην ατζέντα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τα Pandora Papers

Το ζήτημα που προέκυψε μετά τη δημοσιοποίηση από διεθνή ΜΜΕ των «Pandora Papers» θα συζητήσει η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου στο Στρασβούργο, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, πρώτη ημέρα της Ολομέλειας.

 
Κατά τη συζήτηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης θα κληθούν να τοποθετηθούν εκπρόσωπος του Συμβουλίου και εκπρόσωπος της Κομισιόν.
 
Αντικείμενο της συζήτησης θα είναι το πώς οι τελευταίες αποκαλύψεις επηρεάζουν τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής.
 
Όπως σημειώνεται, θα ακολουθήσει συζήτηση και ψηφοφορία για ψήφισμα του Κοινοβουλίου κατά την επόμενη Ολομέλεια, που θα λάβει χώρα αργότερα αυτόν τον μήνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE