«Να φύετε που το μαγαζί να μεν με πιάει η πελλάρα» - Λίγο έμεινε να φάνε και ξύλο σε Ταβέρνα

«Να φύετε που το μαγαζί να μεν με πιάει η πελλάρα» - Λίγο έμεινε να φάνε και ξύλο σε Ταβέρνα

Δεν έχουν τελειωμό τα παράπονα πολιτών όσο αφορά συμπεριφορές ή και φαγητό σε διάφορες ταβέρνες και υποστατικά στη χώρα μας.

Σε ανάρτηση στη σελίδα του Facebook "Που πήγαμε και δεν μας άρεσε", πολίτης δημοσίευσε ένα περιστατικό που βίωσε μαζί με την παρέα του σε Ταβέρνα στο Ζύγι.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Διαψεύδει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στο Ζύγι: «Ο κύριος άρχισε να φωνάζει και ξεκίνησε να τσακώνεται με τον πελάτη που ήδη είχε καθίσει στο τραπέζι»

Συγκεκριμένα, ο πολίτης περιγράφει την ταλαιπωρία που υπέστησαν αυτός και η παρέα του, η οποία αποτελείτο από 10 άτομα, όταν έφτασαν στο μαγαζί και την κράτηση τους την είχε πάρει άλλος.

Όταν απευθύνθηκαν στην υπεύθυνη κρατήσεων, τους είπε πως η ερώτηση τους είναι ανόητη και φώναξε τον υπεύθυνο του υποστατικού, ο οποίος χωρίς να ξέρει τι είχε συμβεί προηγουμένως, άρχισε να μιλά έντονα, λέγοντας τους να φύγουν από το μαγαζί να μην τον πιάσει η πελλάρα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE