Χρήση αβολίδωτων πυρών σε άσκηση στην περιοχή Αβδελλερού την Τετάρτη - Κανένας λόγος ανησυχίας λέει η Αστυνομία

Χρήση αβολίδωτων πυρών σε άσκηση στην περιοχή Αβδελλερού την Τετάρτη - Κανένας λόγος ανησυχίας λέει η Αστυνομία

Πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη, στην επαρχία Λάρνακας άσκηση της Ομάδας Διαπραγματευτών της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρησιμοποιηθούν αβολίδωτα πυρά.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι η άσκηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 10.30 το πρωί με 4 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Αβδελλερού.
 
Προστίθεται ότι εκτός από την Ομάδα Διαπραγματευτών, στην άσκηση θα συμμετέχουν επίσης μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (Μ.Μ.Α.Δ.).
 
Κατά τη διάρκεια της άσκησης «θα χρησιμοποιηθούν αβολίδωτα πυρά. Λόγω κινητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE