Χρήση αβολίδωτων πυρών σε άσκηση στην περιοχή Αβδελλερού την Τετάρτη - Κανένας λόγος ανησυχίας λέει η Αστυνομία

Χρήση αβολίδωτων πυρών σε άσκηση στην περιοχή Αβδελλερού την Τετάρτη - Κανένας λόγος ανησυχίας λέει η Αστυνομία

Πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη, στην επαρχία Λάρνακας άσκηση της Ομάδας Διαπραγματευτών της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρησιμοποιηθούν αβολίδωτα πυρά.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι η άσκηση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 10.30 το πρωί με 4 το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή Αβδελλερού.
 
Προστίθεται ότι εκτός από την Ομάδα Διαπραγματευτών, στην άσκηση θα συμμετέχουν επίσης μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης (Μ.Μ.Α.Δ.).
 
Κατά τη διάρκεια της άσκησης «θα χρησιμοποιηθούν αβολίδωτα πυρά. Λόγω κινητοποίησης όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, ενημερώνεται το κοινό ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE