Υπό κράτηση μέχρι 14 Οκτωβρίου 18χρονος - Φέρεται να εμπλέκεται σε 21 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Υπό κράτηση μέχρι 14 Οκτωβρίου 18χρονος - Φέρεται να εμπλέκεται σε 21 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Υπό κράτηση μέχρι τις 14 Οκτωβρίου του 2021 θα παραμείνει 18χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται σε 21 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. 


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 18χρονος κατηγορήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 14.10. 21, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να απαντήσει παραδοχή ή μη στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας. 

Ο  ύποπτος συνελήφθη αρχικά για μια υπόθεση διάρρηξης, ενώ στο πλαίσιο της ανάκρισης προέκυψαν άλλες συνολικά 21 υποθέσεις οι οποίες καταχωρήθηκαν στο Δικαστήριο, αφού χτες οι φάκελοι της υπόθεσης διαβιβάστηκαν στη Νομική Υπηρεσία και δόθηκε συγκατάθεση για συνοπτική δίκη για όλες τις υποθέσεις.

Ο 18χρονος φέρεται να προχώρησε σε διαρρήξεις περιπτέρων, κατοικιών και διάφορων άλλων υποστατικών, αποσπώντας διάφορα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, διάφορα εργαλεία .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE