Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Το είδαμε και τούτο! Βουλευτής χάζευε πορνό μέσα στο κοινοβούλιο (video)

Η απόφαση του Βραζιλιάνου πολιτικού και μέλους του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζοάο Ροντρίγκες, να χαζέψει πορνό στο κινητό του, την ώρα της συνεδρίασης της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με τις εκλογικές μεταρρυθμίσεις, αποδείχθηκε τουλάχιστον κακή.

Κι αυτό διότι συνελήφθη στα πράσα από τις τηλεοπτικές κάμερες, την ώρα μάλιστα που έδειχνε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σε άλλα μέλη της Βουλής. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το πορνογραφικό υλικό εστάλη στο κινητό του μέσω WhatsApp και ότι ήταν δύσκολο να ελέγξει τι έρχεται δεδομένου ότι είναι εγγεγραμμένος σε πολλές ομάδες συνομιλίας, ωστόσο μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE