Στο Δικαστήριο οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Στο Δικαστήριο οι  τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παραπέμφθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, μεταξύ κουκουλοφόρων και θαμώνων σωματείου.


Τα τέσσερα πρόσωπα, 20, 23, 27 και 30 χρόνων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου, το οποίο τους παρέπεμψε ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 12 Νοεμβρίου. Μέχρι την έναρξη της δίκης, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν ομάδα περίπου 20 κουκουλοφόρων, επιτέθηκαν και κτύπησαν δυο θαμώνες σωματείου, 24 και 30 χρόνων, που τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Αναβάλλεται η συνάντηση ηγετών την Τετάρτη με αίτημα της Τ/κ πλευράς

Ναυάγιο στην Κερύνεια: Αναβάλλεται η συνάντηση ηγετών την Τετάρτη με αίτημα της Τ/κ πλευράς

Υπήρξε αίτημα για αναβολή της προγραμματισμένης για μεθαύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ενώ αναβλήθηκε και η σημερινή συνάντηση του Ε/κ διαπραγματευτή, Μενέλαου Μενελάου με τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά.

BEST OF TOTHEMAONLINE