Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του 26χρονος στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του 26χρονος στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε σήμερα και είναι καλά στην υγεία του, ο 26χρονος του οποίου είχαν χαθείς στη Λεμεσό, από την 1η Οκτωβρίου 2021.

Μετά τον εντοπισμό του 26χρονου, δεν συντρέχει λόγος για συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE