Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης σε Λύκειο της Λευκωσίας

Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης σε Λύκειο της Λευκωσίας

Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας, βρίσκεται ενώπιον του ειδικού κλιμακίου της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίου του «Alpha», το περιστατικό αφορά καθηγήτρια σε Λύκειο της Λευκωσίας και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Για την εν λόγω καταγγελία ενημερώθηκε από την Αστυνομία το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι σε διαθεσιμότητα για τρεις μήνες τέθηκε σήμερα ο καθηγητής που καταγγέλθηκε την περασμένη Πέμπτη για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριας στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE