ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαντά στον ΠΑΣΥΝΟ ο ΟΚΥπΥ: Το ΓΝ Λευκωσίας συνεχίζει να εξυπηρετεί το συμφέρον και τις ανάγκες των ασθενών

Απαντά στον ΠΑΣΥΝΟ ο ΟΚΥπΥ: Το ΓΝ Λευκωσίας συνεχίζει να εξυπηρετεί το συμφέρον και τις ανάγκες των ασθενών

Η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με ανακοίνωσε που εξέδωσε την Τρίτη, δηλώνει ότι συνεχίζει να εξυπηρετεί το καλώς νοούμενο συμφέρον και τις ανάγκες των ασθενών, όπως έπραξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, και δεν θα υπεισέλθει σε οποιεσδήποτε συνδικαλιστικές ή άλλες διεκδικήσεις, που είναι σε βάρος των συμφερόντων των ασθενών.

 
Ο ΟΚΥπΥ και συγκεκριμένα η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας αναφερόμενη σε επιστολή της ΠΑΣΥΝΟ, που είδε το φως της δημοσιότητας στις 4 Οκτωβρίου 2021, προσθέτει ότι καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσήλευσε και εξακολουθεί μέχρι σήμερα, να νοσηλεύει όλα τα θετικά στον κορωνοϊό περιστατικά, που χρήζουν νοσηλείας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μεγάλο αριθμό περιστατικών, που χρήζουν νοσηλείας σε θάλαμο covid ή Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας covid.
 
Συνεχίζοντας προσθέτει ότι ειδικότερα κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύματος της πανδημίας, το περασμένο καλοκαίρι, το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, λόγω του πολύ μεγάλου αριθμού των θετικών περιστατικών, αναγκάστηκε να νοσηλεύσει στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τουλάχιστον, διπλάσιο αριθμό ασθενών.
 
Επισημαίνει περαιτέρω ότι όλες οι εξειδικευμένες επεμβάσεις σε περιστατικά θετικά στον κορωνοϊό, λόγω άλλων καταστάσεων, όπως χειρουργικές επεμβάσεις, αντιμετώπιση τραυματιών, καρδιολογικές επεμβάσεις, κ.λπ., αντιμετωπίστηκαν αποκλειστικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Ακολούθως προσθέτει πως παρά τη σημαντική αύξηση των αναγκών σε στελέχωση, τόσο σε ιατρικό, όσο και σε νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και τις πολύ σημαντικές δυσκολίες, κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές συνθήκες, η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, κατάφερε να διαχειριστεί με σοβαρότητα, αυτή την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση, κάτι που είναι καθολικά αποδεκτό.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top