Δύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου! «Αν είναι να με διασωληνώσουν, θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου»

Δύσκολες ώρες για την Ελένη Δήμου! «Αν είναι να με διασωληνώσουν, θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου»

Η γνωστή τραγουδίστρια νοσηλεύεται με κορονοϊό

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται με κορονοϊό η Ελένη Δήμου, η οποία παλεύει μέρα με τη μέρα για να ξεπεράσει τον κορονοϊό, ενώ ξέσπασε στον αέρα του «Happy Day» για εκείνους που αρνούνται να εμβολιαστούν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αποκάλυψε πώς κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι στην αρχή το απέφευγε.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE