Air India: Αεροπλάνο «κόλλησε» κάτω από γέφυρα - BINTEO

Air India: Αεροπλάνο «κόλλησε» κάτω από γέφυρα - BINTEO

Όσο πέταγε δεν το σταμάτησε τίποτα, όμως, καθώς το αεροπλάνο της Air India πήγαινε για απόσυρση «κόλλησε» κάτω από μία γέφυρα. Τι συνέβη;

Το αεροσκάφος της Air India είχε εκποιηθεί προκειμένου να γίνει σκραπ. Στη διαδικασία μεταφοράς του, όμως, δημιουργήθηκε πρόβλημα, προκαλώντας, αρχικά, μεγάλη απορία στους χρήστες του διαδικτύου.

Η Air India έσπευσε να διευκρινίσει, με ανακοίνωσή της, ότι η εταιρία δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν. «Πρόκειται για ένα αποσυρθέν αεροσκάφος σε διαδικασία αποδόμησης το οποίο είχε εκποιηθεί. Η μετακίνησή του έγινε από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Air India δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο αεροσκάφος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

Δείτε το απίστευτο βίντεο

Συν τοις άλλοις, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου στο Δελχί διαβεβαίωσαν ότι το σκάφος δεν ανήκει στον στόλο του αεροδρομίου και ότι ο οδηγός μπορεί να έκανε κάποιο λάθος κατά τη μεταφορά του.

Ωστόσο, προ των διευκρινίσεων, το βίντεο είχε ήδη χιλιάδες θεάσεις σε Twitter και YouTube, με πολλούς χρήστες να διερωτώνται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περίεργο περιστατικό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE