Δεκάδες καταγγελίες πολιτών στην ελεύθερη Αμμόχωστο κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων

Δεκάδες καταγγελίες πολιτών στην ελεύθερη Αμμόχωστο κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων

Σε δεκάδες καταγγελίες πολιτών, προέβησαν μέλη της Αστυνομίας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων, που διενεργήθηκαν χθες.

 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «το Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, διενήργησαν χθες Τρίτη 5 Οκτωβρίου από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα, τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής τροχαίων παραβάσεων, εμπέδωσης της οδικής συνείδησης  και αύξησης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη».
 
Κατά τη διάρκεια των τροχονομικών έλεγχων, προέκυψαν «94 καταγγελίες για παράβαση του ορίου ταχύτητας, 61 καταγγελίες για μη ανανέωση άδειας κυκλοφορίας, 54 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 50 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικής ζώνης, 22 καταγγελίες για παράβαση σήματος τροχαίας και 95 καταγγελίες για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων, τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σε πολίτες σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE