ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Όσα είπε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων

Ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Όσα είπε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων

Σε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό προέβη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προς τους Ευρωπαίους ηγέτες, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο κ. Πελεκάνος είπε ότι «στη σημερινή Σύνοδο ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων τονίστηκε η στήριξη στη θέση της ΕΕ στο σύνολο της όσον αφορά την προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων σημειώνοντας ότι αυτός είναι και ο τρόπος για διατήρηση της ασφάλειας, της ευημερίας και της διαρκούς ειρήνης στην Ευρώπη.

Υπογραμμίστηκε βεβαίως, την ίδια ώρα, ότι επιβάλλεται η προσήλωση των εταίρων των Δυτικών Βαλκανίων στις μεταρρυθμιστικές τους προσπάθειες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο περιθώριο της Συνόδου, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει Ευρωπαίους ηγέτες για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για τις έκνομες ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή πλευρά τόσο στη θάλασσα όσο και στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top