Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου – Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονου, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Nikita Jakobson, έτος γέννησης 2006, από Εσθονία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού. Ο 15χρονος ελλείπει από τις 2.00 το μεσημέρι, της Δευτέρας, 04 Οκτωβρίου, 2021, όταν και αναχώρησε από την κατοικία του.

Ο νεαρός περιγράφεται ως ύψους 1.70μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, ανοικτόχρωμος, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά, ενώ συνηθίζει να φορεί καπέλο τύπου τζόκεϊ, μαύρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE