Κύριοι φανήκατε λίγοι, ούτε με το VAR δεν μπορείτε!

Κύριοι φανήκατε λίγοι, ούτε με το VAR δεν μπορείτε!

Μένω πολλές φορές μακριά από το να σχολιάζω τη διαιτησία λόγω του ότι κάποιοι μπορεί να… θιχτούν είτε να αρχίσουν να λένε «μα αυτός το ένα, μα αυτός το άλλο», όμως η υπομονή έχει και τα όρια της.

Για αυτό και σήμερα θα «σπάσω» τη σιωπή μου. Ας θιχτούν κάποιοι, ας πούνε ότι θέλουν, αλλά αρκετά πια με αυτά τα αστεία πράγματα που γίνονται στον χώρο της διαιτησίας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE