ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιχείρηση της Αστυνομίας για πρόληψη παράτυπης μετανάστευσης και καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Επιχείρηση της Αστυνομίας για πρόληψη παράτυπης μετανάστευσης και καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Υπόθεση παραβίασης του διατάγματος  του Υπουργείου Εσωτερικών για την κοινότητα της Χλώρακας για μη εγκατάστασή τους στα διοικητικά όρια της κοινότητας Χλώρακας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για πρόληψη της παράτυπης μετανάστευσης κατά παράβαση του διατάγματος του Υπουργείου Εσωτερικών σε σχέση με την κοινότητα Χλώρακας, χθες μεταξύ των ωρών 18:00 το απόγευμα με 24:00, διεξήχθη συντονισμένη και στοχευμένη επιχείρηση σε συγκεκριμένο συγκρότημα διαμερισμάτων σε συνεργασία της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μαζί με την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης. 

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τρία πρόσωπα παραβίαζαν το διάταγμα και είναι κάτοικοι του συγκροτήματος και ακολούθως κλήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου. Ακολούθως, αφού ανακρίθηκαν κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα στο Δικαστήριο. 

Ο ιδιοκτήτης και ο διευθυντής του συγκροτήματος αναμένεται να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το θέμα και να κατηγορηθούν, ώστε να συμπληρωθούν οι φάκελοι για την Νομική Υπηρεσία . Κατά την διάρκεια της ίδιας επιχείρησης έγιναν και 12 τροχαίες καταγγελίες, 4 χωρίς MOT, 5 χωρίς άδεια κυκλοφορίας, και 3 προειδοποιήσεις για φώτα μηχανοκίνητων οχημάτων.

Προέκυψαν επίσης 2 καταγγελίες προσώπων ενός μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς να φέρουν προστατευτική μάσκα προσώπου κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. Επίσης, καταγγέλθηκε εστιατόριο επειδή μετέδιδε μουσική χωρίς άδεια, χωρίς άδεια ποτού και παραβάσεις που αφορούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και των σχετικών διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top