Καταδικάζει τις συμπεριφορές Θεμιστοκλέους το ΕΛΑΜ – Τον καλεί να παραδώσει την έδρα

Καταδικάζει τις συμπεριφορές Θεμιστοκλέους το ΕΛΑΜ – Τον καλεί να παραδώσει την έδρα

Τη δική του θέση για τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους δίνει μέσα από ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ.

Όπως αναφέρει το κόμμα «το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) μετά από συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου (06/10/21), ανακοινώνει τον τερματισμό της συνεργασίας του με τον κ. Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

Η Παράταξή μας καταδικάζει την επαναλαμβανόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά του, παρόλες τις προφορικές, γραπτές και κατ´ ιδίαν συστάσεις που του είχαν γίνει και που αντιτίθεται με τον εσωκομματικό κώδικα δεοντολογίας του κόμματος τον οποίον είχε προσυπογράψει.

Καλούμε τον κ. Θεμιστοκλέους να παραδώσει την κοινοβουλευτική έδρα, σεβόμενος την λαϊκή ετυμηγορία που κατέταξε το Ε.ΛΑ.Μ ως 4η πολιτική δύναμη, με 4 βουλευτές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

BEST OF TOTHEMAONLINE