Κατακλυσμός αύριο και αν σκέφτεστε να πάτε παραλία πηγαίνετε το πρωί

Κατακλυσμός αύριο και αν σκέφτεστε να πάτε παραλία πηγαίνετε το πρωί

Αν και προβλέπεται ζεστή μέρα, μετά το μεσημέρι ο ήλιος θα παίξει κρυφτό ανάμεσα στα σύννεφα.

Σύμφωνα με το απογευματινό δελτίο της μετεωρολογικής υπηρεσίας, αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και μικρή πτώση την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE