Ολοκληρώθηκε η αεροναυτική άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ 2-2021» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοκληρώθηκε η αεροναυτική άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ 2-2021» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αεροναυτική άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ 2-2021» με τη συμμετοχή δυνάμεων από την Εθνική Φρουρά και τις Ελληνικές, Ιταλικές και Γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση «ΕΥΝΟΜΙΑ 2-2021», πραγματοιήθηκε την περίοδο 4 με 7 Οκτωβρίου 2021 και είχε να κάνει με στοιχεία σε περιβάλλον πολλαπλών απειλών αλλά και Έρευνας και Διάσωσης.



«Σκοπός των δραστηριοτήτων της Τετραμερούς Πρωτοβουλίας είναι η διατήρηση και βελτίωση της διαλειτουργικότητας και συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των τεσσάρων χωρών και η ενίσχυση της κοινής ναυτικής και αεροπορικής παρουσίας στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, για την εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας (UNCLOS), του Εθιμικού Διεθνές Δίκαιου και του σεβασμού στους Κανόνες Δικαίου για ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE