ΡΙΚ: Ακύρωσε καλεσμένο της Ελίτας Μιχαηλίδου και εκείνος τους κατήγγειλε! (Φώτο)

ΡΙΚ: Ακύρωσε καλεσμένο της Ελίτας Μιχαηλίδου και εκείνος τους κατήγγειλε! (Φώτο)

Το ΡΙΚ δίνει τη δική του απάντηση

Τον καλεσμένο της εκπομπής «Με τη Φωνή σου», της Ελίτας Μιχαηλίδου φαίνεται να ακύρωσε το ΡΙΚ, (σύμφωνα με την καταγγελία) με το κρατικό κανάλι να εξέδωσε ανακοίνωση όπου τοποθετήθηκε για το θέμα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και τέως ειδικός σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και συγγραφέας του γνωστού βιβλίου «Η Συμμορία» Μακάριος Δρουσιώτης, καταγγέλλει ότι ακυρώθηκε η φιλοξενία του, «μετά από άνωθεν παρέμβαση», όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το ΑΚΕΛ.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE