ΡΙΚ: Ακύρωσε καλεσμένο της Ελίτας Μιχαηλίδου και εκείνος τους κατήγγειλε! (Φώτο)

ΡΙΚ: Ακύρωσε καλεσμένο της Ελίτας Μιχαηλίδου και εκείνος τους κατήγγειλε! (Φώτο)

Το ΡΙΚ δίνει τη δική του απάντηση

Τον καλεσμένο της εκπομπής «Με τη Φωνή σου», της Ελίτας Μιχαηλίδου φαίνεται να ακύρωσε το ΡΙΚ, (σύμφωνα με την καταγγελία) με το κρατικό κανάλι να εξέδωσε ανακοίνωση όπου τοποθετήθηκε για το θέμα.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος και τέως ειδικός σύμβουλος του Προέδρου Αναστασιάδη αλλά και συγγραφέας του γνωστού βιβλίου «Η Συμμορία» Μακάριος Δρουσιώτης, καταγγέλλει ότι ακυρώθηκε η φιλοξενία του, «μετά από άνωθεν παρέμβαση», όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το ΑΚΕΛ.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE