ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 31χρονος - Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον 'τσάκωσαν' με κάνναβη

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 31χρονος - Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον 'τσάκωσαν' με κάνναβη

Στη σύλληψη 31χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Στην κατοχή του 31χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, πέραν του ενός κιλού.

Γύρω στις 7.30μ.μ. μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στο όχημά του, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 1000 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, εντός αθλητικής τσάντας, που βρέθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας και αριθμός νάιλον συσκευασιών, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων περίπου.

Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE