Εργατικό ατύχημα στο Βασιλικό - Έπεσε από ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες

Εργατικό ατύχημα στο Βασιλικό - Έπεσε από ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 17:00 απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου στην περιοχή Βασιλικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εργάτης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων κατά τη διάρκεια διενέργειας εργασιών.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση υγείας του εργάτη κρίνεται εκτός κινδύνου.

Το Τμήμα Εργασίας σε συνεργασία με την Αστυνομία διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE