Εργατικό ατύχημα στο Βασιλικό - Έπεσε από ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες

Εργατικό ατύχημα στο Βασιλικό - Έπεσε από ύψος ενώ εκτελούσε εργασίες

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 17:00 απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου στην περιοχή Βασιλικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εργάτης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων κατά τη διάρκεια διενέργειας εργασιών.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση υγείας του εργάτη κρίνεται εκτός κινδύνου.

Το Τμήμα Εργασίας σε συνεργασία με την Αστυνομία διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE