ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγανακτισμένη μητέρα «την είπε» στον Αναστασιάδη - Η αντίδραση του και η ζωγραφιά που τον ξάφνιασε – ΒΙΝΤΕΟ

Αγανακτισμένη μητέρα «την είπε» στον Αναστασιάδη - Η αντίδραση του και η ζωγραφιά που τον ξάφνιασε – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρόβλημα που τους βασανίζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά και το προσωπικό της παράπονο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θέλησε να εκφράσει γυναίκα κάτοικος Ιδαλίου.

Χωρίς κανένα δισταγμό, πνιγμένη από την αγανάκτηση της και κυρίως κυριολεκτικά πνιγμένη από την ρύπανση των ασφαλτικών εργοστασίων στην περιοχή τους, η γυναίκα πλησίασε τον Πρόεδρο λίγο πριν ο ίδιος λάβει την τρίτη δόση εμβολίου, λέγοντας του «Εξεχάσετε μας, δεν αντέχουμε άλλο».

Ο Πρόεδρος απαντώντας στην μητέρα για το πρόβλημα της ανέφερε ότι δεν τους ξέχασαν και ότι γίνονται προσπάθειες απλώς η μη υλοποίηση των αποφάσεων οφείλονται στα γραφειοκρατικά προβλήματα και διαδικασίες.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για τη μεταφορά των ασφαλτικών εργοστασίων είναι η επιλογή των χώρων σύμφωνα με τον Πρόεδρο, ενώ εξετάζεται κατά πόσο μπορούν να σταματήσουν οι εργασίες των εργοστασίων μέχρι την μεταφορά τους από το Δάλι.

Στη συνέχεια η μητέρα παρέδωσε στον Πρόεδρο γράμματα και ζωγραφιές από τα παιδιά της, οι οποίες ξάφνιασαν τον ίδιο καθώς τα παιδιά τον συζητούσαν μέσα στο αποπνικτικό τοπίο λέγοντας πως ο Πρόεδρος τους ξέχασε. Η μητέρα είπε στον Αναστασιάδη «ας μην σας θυμούνται τα παιδιά έτσι».

Δείτε εδω το βιντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top