The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: Τα κορίτσια έγραψαν… στίχους και τραγούδησαν στον Αλέξη Παππά - To τραγούδι που έκλεψε τις εντυπώσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The Bachelor», ο Αλέξης Παππάς βγήκε ομαδικό ραντεβού με κάποια από τα κορίτσια του ριάλιτι αγάπης.

Οι διαγωνιζόμενες, έπρεπε να γράψουν στιχάκια και ακολούθως να τα τραγουδήσουν στον Bachelor.

Οι συμμετέχουσες έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να αποτυπώσουν στο χαρτί όλα όσα νιώθουν για τον Αλέξη Παππά.

Τις εντυπώσεις έκλεψε για ακόμα μια φορά η Αθηνά New York, η οποία έγραψε ένα χιπ-χοπ με αναφορές στην αγαπημένη της… φέτα.

Η Αθηνά έκανε θραύση με το ραπ τραγούδι που έγραψε για τον Αλέξη και συνέχισε το ατομικό ραντεβού μαζί του!

Δείτε τα βίντεο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.