Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοίνωσε τέθηκαν υπό έλεγχο πυρκαγιές σε δύο διαφορετικά σημεία σε περιοχή της κοινότητας Λυθροδόντα, παρά το κέντρο Λυσόραμα, που εκδηλώθηκαν σήμερα Παρασκευή στις 13:05.
Σύμφωνα με το Τμήμα η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα οι πυρκαγιές να τεθούν υπό έλεγχο στις 13:20, προτού επεκταθούν.
Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 8 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και 3 κάτοικοι της περιοχής με 1 μικρό πυροσβεστικό όχημα.
Τα ακριβή αιτία της πυρκαγιάς διερευνώνται.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις