ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ύποπτο δάγκωμα σε 8χρονη μαθήτρια στη Λάρνακα-Τι δείχνουν οι έρευνες της αστυνομίας

Ύποπτο δάγκωμα σε 8χρονη μαθήτρια στη Λάρνακα-Τι δείχνουν οι έρευνες της αστυνομίας

Με πολύ διακριτικό τρόπο, το Ειδικό Κλιμάκιο για τη Βία στην Οικογένεια του ΤΑΕ Λάρνακας χειρίζεται περίπτωση 8χρονης μαθήτριας που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της πόλης, για την οποία έγινε καταγγελία από το τοπικό γραφείο ευημερίας, έπειτα από σχετική ενημέρωση από την διεύθυνση του σχολείου, ότι έφερε δάγκωμα και σημάδια στα χέρια.

Συγκεκριμένα, η 8χρονη, που είναι παιδί Ελληνοκυπρίων γονέων, διαπιστώθηκε ότι είχε ένα δάγκωμα στον δεξί βραχίονα καθώς κι ένα μικρό σημάδι στον αριστερό καρπό. Η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε σχετικά το Γραφείο Ευημερίας, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε το Ειδικό Κλιμάκιο για τη Βία στην Οικογένεια του ΤΑΕ Λάρνακας, που άρχισε τις εξετάσεις. Όπως εγκύρως πληροφορείται η εφημερίδα μας, η 8χρονη είναι μέτριας προς χαμηλής νοημοσύνης, εξού και οι εξετάσεις διεξάγονται μ’ έναν ιδιαίτερα διακριτικό τρόπο.

Στο ίδιο σχολείο φοιτά και η μικρότερη αδελφή της 8χρονης. Στην Αστυνομία κλήθηκε για να δώσει εξηγήσεις η μητέρα των δύο κοριτσιών, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήταν αρκετά συνεργάσιμη με τους αστυνομικούς. Ενώ αρχικά η 8χρονη ισχυρίστηκε ότι το δάγκωμα στο χέρι το προκάλεσε η μητέρα της, στη συνέχεια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το δάγκωμα προήλθε από την μικρότερη αδελφή της, με την οποία είχαν προηγουμένως μαλώσει.

Η 8χρονη υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τα πορίσματα των γιατρών θα τεθούν ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης. Τα δύο κορίτσια συνεχίζουν να πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους, την ίδια ώρα που το κλιμάκιο του ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις του, προκειμένου να εξακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκαν τα σημάδια στα χέρια του μικρού κοριτσιού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top