Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε μερίδιο από τον αμπελώνα που μοιραζόταν με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε μερίδιο από τον αμπελώνα που μοιραζόταν με τον Μπραντ Πιτ

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, πούλησε το μερίδιό της από την κοινή επιχείρηση κρασιού αξίας 164 εκατομμυρίων δολαρίων, που απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ.


Η Tenute del Mondo, η θυγατρική του ομίλου Stoli Group με έδρα το Λουξεμβούργο, αγόρασε το 50% του «Μιραβάλ» από την Αντζελίνα Τζολί αγνώστου χρηματικού ποσού, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου. Το κτήμα «Μιραβάλ» είναι ένας αμπελώνας στο χωριό Κοράν, στο διαμέρισμα Βαρ στις πλαγιές της γαλλικής Προβηγγίας.

Το «Μιραβάλ» έγινε διάσημο τον Μάιο του 2008, όταν το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να το αγοράσει. Εκεί μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του Μπραντ Πιτ και το 2014 πραγματοποιήθηκε ο γάμος τους στο παρεκκλήσι του κτήματος.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Γάλλος πιανίστας της τζαζ, Ζακ Λουσιέρ, που είχε εγκαταστήσει ένα υπερσύγχρονο στούντιο ηχογράφησης. Εκεί είχαν ηχογραφήσει τραγούδια ο Στιγκ, και oι Pink Floyd.

Η τεράστια κάβα του «Μιραβάλ» χτίστηκε το 1850 από τον Ζοζέφ-Λουί Λαμπό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.