ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση μεταξύ Χοιροκοιτίας - Τόχνης

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση μεταξύ Χοιροκοιτίας - Τόχνης

Κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ Χοιροκοιτίας και Τόχνης, βόρεια του αυτοκινητόδρομου στην επαρχία Λάρνακας.

Η απειλεί και καίει ξηρά χόρτα και και άγρια βλάστησή ενω στο σημείο επιχειρούν μέλη της ΕΜΑΚ με τρία οχήματα, 1 από Πυροσβεστικό όχημα απο το Σταθμό Υπαίθρου Λευκάρων και 1 όχημα από Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγία φαίνεται να ξέσπασε γύρω στις 11.48

Περισσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE