Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Ο κάθε coach στο τρίτο live είχε από τέσσερις παίκτες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσουν στο επόμενο live. Δύο παίκτες από κάθε ομάδα παρέμειναν από τον κόσμο και ένας από τον coach.
Στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου έμειναν ο Κώστας Αγέρης και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο coach κράτησε τον Μάκη Δράκο αποχωρώντας ο Στέλιος Καρυπίδης.
Η Μιχάλης Κουινέλης έσωσε τον Άκη Παναγιωτίδη και παρέμειναν στην ομάδα του η Εύα Τσάχρα και η Κατερίνα Καμπανέλλη και έφυγε η Έλενα Παπαπαναγιώτου. Η Μελίνα Ασλανίδου με τη σειρά της κράτησε τον Αλέξανδρο Μπαρμπούτη αφήνοντας απέξω την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ ενώ μαζί της συνέχισαν ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης και ο Νεκτάριος Μαλλάς.
Τέλος η Δέσποινα Βανδή ανάμεσα στον Σταύρο Χαλιαμπάλια και τον Δημήτρη Λιόλιο κράτησε τον πρώτο και ακόμη μαζί της συνέχισαν η Άννα Βιλανίδη και η Παναγιώτα Καψάλη!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις