ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο καιρός: Πότε επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο 'μενού' - Αναλυτικά η πρόγνωση

Αλλάζει ο καιρός: Πότε επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες στο 'μενού' - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τρίτη ασθενής χαμηλή πιέση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί παροδικά το απόγευμα, στα νότια και στα δυτικά, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ανατολικά, να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόφ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα της Τρίτης θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Την Τετάρτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τρίτη, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τετάρτη αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top