Πανικός στην παραλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών στην Ιταλία – Ένας πιλότος νεκρός

Πανικός στην παραλία: Σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών στην Ιταλία – Ένας πιλότος νεκρός

Δυο μικρά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας συγκρούσθηκαν στον ουρανό της ‘Αλμπα Aντριάτικα, στην κεντρική Ιταλία, λίγο πριν από την επίδειξη του ακροβατικού σμήνους της ιταλικής πολεμικής αεροπορίας Frecce Tricolori, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας πιλότος.

Πρόκειται για δυο μονοθέσια ελικοφόρα αεροσκάφη. Ο ένας πιλότος κατάφερε να σωθεί, εκτινασσόμενος εκτός αεροσκάφους πριν αυτό βυθιστεί στη θάλασσα, ενώ ο δεύτερος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα σε τέσσερα μέτρα βάθος εγκλωβισμένος στο αεροσκάφος, όπως αναφέρει η εφημερίδα Corriere della Sera.

Εκατοντάδες πολίτες παρακολουθούσαν την επίδειξη από την παραλία. Κανείς από το κοινό δεν έχει τραυματισθεί, και, φυσικά, η εκδήλωση διεκόπη αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE