Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σε σωματική έρευνα που έγινε στον οδηγό του οχήματος, στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, ανευρέθηκε στον χώρο αποσκευών περιουσία, όπως ρολό με χαλκό, ένα σύστημα ηλεκτροβαλβίδας κ.ά, για τα οποία οι πιο πάνω δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Επίσης, σε ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ανευρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 8.5 εκατοστών, το οποίο άνηκε στον 37χρονο συνοδηγό.
Στον 38χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις