Λοΐζίδης για συνάντηση με Αναστασιάδη και Χατζηπαντέλα - Συζήτησαν τα της υγείας

Λοΐζίδης για συνάντηση με Αναστασιάδη και Χατζηπαντέλα - Συζήτησαν τα της υγείας

Ο ΟΚΥπΥ θα διατηρήσει στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και θα ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις εξελίξεις, δήλωσε ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Χρίστης Λοΐζίδης.


Η ηγεσία του ΟΚΥπΥ συζήτησε σήμερα το πρωί τα προβλήματα που παρατηρούνται στα δημόσια νοσηλευτήρια με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα.
 
«Ενημερώσαμε τον Πρόεδρο για την μέχρι τώρα πορεία του οργανισμού και για τους σχεδιασμούς μας για το μέλλον», αναφέρει ο κ. Λοΐζίδης σε δήλωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο.
 
Όπως προσθέτει, «θα διατηρήσουμε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και θα ενημερώνουμε τον ΠτΔ για τις εξελίξεις».
 
«Παραμένουμε προσηλωμένοι στην αυτονόμηση του Οργανισμού και των νοσηλευτηρίων του. Έχουμε προκλήσεις στο δρόμο μας. Παράλληλα, όμως, έχουμε και τη βούληση και τη στήριξη ώστε να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο που είναι η ποιοτική υγεία για όλους τους πολίτες», καταλήγει ο κ. Λοΐζίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Κυπριακό: Πιάνει δουλειά η Ολγκίν - Εντός του μήνα οι πρώτες συναντήσεις

Ξεκινά σήμερα 12 Μαΐου επίσημα η αποστολή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία αναμένεται εντός Μαΐου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE