Τα είδαν όλα οι Αστυνομικοί - Φυτεία κάνναβης σε κοίτη ποταμού και σκοτωμένα άγρια πτηνά σε σπίτι 56χρονου

Τα είδαν όλα οι Αστυνομικοί - Φυτεία κάνναβης σε κοίτη ποταμού και σκοτωμένα άγρια πτηνά σε σπίτι 56χρονου

Φυτεία με 37 φυτά κάνναβης εντόπισαν και κατάσχεσαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια έρευνας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Για την υπόθεση συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος, στην οικία του οποίου εντοπίστηκαν επίσης νεκρά άγρια πτηνά και σύνεργα λαθροθηρίας.

Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία και υποστατικά του 56χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία μηχανή παραγωγής μιμητικών ήχων πουλιών, ένα δίκτυ παγίδευσης πουλιών, καθώς και 13 σκοτωμένα άγρια πτηνά, τα οποία βρίσκονταν εντός καταψύκτη.

Εντός αποθηκευτικού χώρου της οικίας του 56χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 34 πλαστικά ποτήρια, εντός των οποίων βρίσκονταν φυτεμένοι σπόροι κάνναβης. Ακολούθως, σε έρευνα ενώ σε ανοικτό χώρο, πλησίον κοίτης ποταμού, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την οικία του 56χρονου, εντοπίστηκε φυτεία με 37 φυτά κάνναβης. Τα φυτά ξεριζώθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 56χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τα ναρκωτικά, ενώ τα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί προστασίας άγριων πτηνών και θηραμάτων διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πεδουλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE