ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν δρόμοι στην Κοκκινοτριμιθιά - Ενημέρωση για αποφυγή ταλαιπωρίας

Κλείνουν δρόμοι στην Κοκκινοτριμιθιά - Ενημέρωση για αποφυγή ταλαιπωρίας

Κλείνουν δρόμοι στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι σήμερα, Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 και αύριο Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, μεταξύ των ωρών 20:00 – 04:00, στον αυτοκινητόδρομο Ανθούπολης-Κοκκινοτριμιθιάς παρά τον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής (ζυγιστική μηχανή ψηλής ταχύτητας), ως εξής:

Σήμερα, Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης νέων επαγωγικών βρόγχων στο οδόστρωμα με κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά (Χ.Θ. 10+200).

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Αύριο Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης νέων επαγωγικών βρόγχων στο οδόστρωμα με κατεύθυνση προς Λευκωσία (Χ.Θ. 8+600).

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top