Πήγε στον φούρνο και έδωσε πλαστό των 500 ευρώ - Οι κινήσεις του υπάλληλου

Πήγε στον φούρνο και έδωσε πλαστό των 500 ευρώ - Οι κινήσεις του υπάλληλου

Υπόθεση πλαστών χαρτονομισμάτων διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρός από το Καμερούν επιχείρησε να κάνει τις αγορές του με πλαστό χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου, 21χρονος μετέβη σε φούρνο στην Οδό Θεσσαλονίκης στην Λεμεσό και πήρε προϊόντα αξίας 6 ευρώ δίνοντας στον υπάλληλο το πλαστό χαρτονόμισμα. Ο υπάλληλος υποψιασμένος κάλεσε την Αστυνομία αναφέροντας το περιστατικά. 

Στη συνέχεια μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για πλαστό χαρτονόμισμα και προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου. Σε ανάκριση ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι το χαρτονόμισμα του το έδωσε ένας κύριος για να πάρει φαγητό κάτι που διερευνάται από τις Αρχές. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE