ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ύποπτος συνεργός του Αζέρου στην Πάφο - Τον εντόπισαν από τις κλήσεις του 38χρονου

Συνελήφθη ύποπτος συνεργός του Αζέρου στην Πάφο - Τον εντόπισαν από τις κλήσεις του 38χρονου

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην πολύκροτη υπόθεση Αζέρου το βράδυ της Τρίτης 12 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου εντόπισαν Πακιστανό κάτοικο Πάφου, ο οποίος φέρεται να συνεργαζόταν με τον 38χρονο Αζέρο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Λευκωσία για πολύ σοβαρή υπόθεση η οποία διερευνάται από το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη του 27χρονου Πακιστανού προέκυψε μετά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στις τρεις συσκευές τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο Αζέρος και των τηλεπικοινωνιακών του δεδομένων κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στην Κύπρο.

Ο 27χρονος παραδόθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείου, όπου θα περάσει από ανάκριση για τη σύνδεση που έχει με τον Αζέρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αζέρος συνελήφθη στις 27 Σεπτεμβρίου σε χώρο πλησίον της επιχείρησης του Ισραηλινού στην Έγκωμη, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα και η υπόθεση έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις κυρίως στα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την Πρωθυπουργία του Ισραήλ να είχε προχωρήσει σε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο Αζέρος ήταν απεσταλμένος από το Ιράν με στόχο τρομοκρατική επίθεση εναντίον Ισραηλινών επιχειρηματιών.

Η σχεδόν παντελής έλλειψη συνεργασίας με τους ανακριτές και η γενικότερη συμπεριφορά του, δημιουργούν υπόνοιες που τον καθιστούν ύποπτο για τέλεση και άλλου αδικήματος, γι᾽αυτό με οδηγίες του αρχηγού Αστυνομίας, κρατείται σε συνθήκες υψίστης ασφαλείας υπό το φόβο ακόμη και ενδεχόμενης απόπειρας απόδρασης.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ότι το πιστόλι και οι σφαίρες μαζί με τον σιγαστήρα που βρέθηκαν στο όχημα ενοικίασης το οποίο οδηγούσε, είχαν οποιοδήποτε εγκληματικό παρελθόν.

Πολύτιμη θεωρείται η βοήθεια που θα προσφέρουν ειδικοί πράκτορες των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών (Μοσάντ), που βρίσκονται στην Κύπρο και συνδράμουν το ερευνητικό έργο για διαλεύκανση της υπόθεσης, που απασχολεί έντονα την πολιτική ηγεσία του Ισραήλ. Ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας τηρείται συνεχώς ενήμερος με κάθε λεπτομέρεια, για τις έρευνες που διεξάγονται στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top