Στα μαύρα η Πάφος: 'Έσβησε' ο 44χρονος Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών - Συγκλονίζουν τα αντίο

Στα μαύρα η Πάφος: 'Έσβησε' ο 44χρονος Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών - Συγκλονίζουν τα αντίο

Ενα αγαπητό παλικάρι απο την Πάφο , έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 χρονών.

Ο Στεφανής απο τα Κούκλια όπως ήταν γνωστός σε όλη την Πάφο, ο Στέφανος Στεφάνου έφυγε μόλις σε ηλικία 44 χρονών βυθίζοντας κυριολεκτικά τη γενέτειρά του αλλά και την Πάφο ολόκληρη στο πένθος.

Άλλος ένας νέος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 44 ετών, νικημένος από την ανίατη ασθένεια.

Ο Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών, τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο και τα ξημερώματα Τρίτης έφυγε απο τη ζωή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE