Στα μαύρα η Πάφος: 'Έσβησε' ο 44χρονος Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών - Συγκλονίζουν τα αντίο

Στα μαύρα η Πάφος: 'Έσβησε' ο 44χρονος Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών - Συγκλονίζουν τα αντίο

Ενα αγαπητό παλικάρι απο την Πάφο , έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία μόλις 44 χρονών.

Ο Στεφανής απο τα Κούκλια όπως ήταν γνωστός σε όλη την Πάφο, ο Στέφανος Στεφάνου έφυγε μόλις σε ηλικία 44 χρονών βυθίζοντας κυριολεκτικά τη γενέτειρά του αλλά και την Πάφο ολόκληρη στο πένθος.

Άλλος ένας νέος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 44 ετών, νικημένος από την ανίατη ασθένεια.

Ο Στεφανής Στεφάνου πατέρας τριών παιδιών, τους τελευταίους μήνες πάλευε με τον καρκίνο και τα ξημερώματα Τρίτης έφυγε απο τη ζωή.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE