Αηδία στο Νοσοκομείο Λευκωσίας: Βγαίνουν τα λύματα μέσα από τους ξεχειλισμένους βόθρους!

Αηδία στο Νοσοκομείο Λευκωσίας: Βγαίνουν τα λύματα μέσα από τους ξεχειλισμένους βόθρους!

Χώρος υγιεινής, ή καλύτερα χώρος ανθυγιεινής το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας; Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν στην επιφάνεια καταγγελίες που αφορούν την καθαριότητα στους χώρους  του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πριν από λίγους μήνες καταγράψαμε τις στοίβες από τσιγάρα στις σκάλες του νοσηλευτικού ιδρύματος, τις ακαθαρσίες στις τουαλέτες και τα λερωμένα με αίμα σεντόνια, στα οποία ξάπλωναν ασθενείς.

Σήμερα στο νοσοκομείο ήρθαν αντιμέτωποι με μία νέα εστία μικροβίων και συγκεκριμένα σε δωμάτιο της Εντατικής Μονάδας, όπου βγήκαν στην επιφάνεια λύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

-ΣΟΚ: Αυτό είναι ο Νοσοκομείο Λευκωσίας – Φωτογραφίες από την κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου

-Τραγικές συνθήκες στο Τμήμα Βιοψιών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας – Βγαίνουν αποτελέσματα μεταθάνατον

-«Ξε-καπνίζει» ο 2ος όροφος του Γεν. Νοσ. Λευκωσίας – Καπνίζουν κανονικά στην άγγειο-καρδιο-θωρακοχειρουργική κλινική! (Φωτό)

Η κατάσταση πλέον έχει καταστεί ανυπόφορη, καθώς θυμίζει πολλές φορές τριτοκοσμικές συνθήκες, με τους ασθενείς να κάνουν παράπονα σε ορισμένες περιπτώσεις για επιδείνωση της κατάστασης της υγείας τους, λόγω της ύπαρξης μικροβίων στο χώρο, όπως αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες που μας απέστειλαν οι ίδιοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE