LIKE ONLINE

Επιβάτης πτήσης απειλούσε ότι θα «σπάσει τον σβέρκο» όσων του ζητούσαν να βάλει μάσκα -ΒΙΝΤΕΟ

Επιβάτης πτήσης απειλούσε ότι θα «σπάσει τον σβέρκο» όσων του ζητούσαν να βάλει μάσκα -ΒΙΝΤΕΟ

 

Ο επιβάτης κατέβηκε αναγκαστικά από πτήση της United Airlines στο Λος Άντζελες, αφού απείλησε τους συνεπιβάτες του με σωματικές βλάβες, όταν του είπαν να φορέσει τη μάσκα του για τον COVID-19.

Τα πλάνα του συγκλονιστικού περιστατικού δημοσιεύτηκαν στο TikTok την περασμένη Πέμπτη, αλλά έγιναν viral αυτήν την εβδομάδα, συγκεντρώνοντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές από το πρωί της Τρίτης.

«Δεν θα πιστέψετε τι συνέβη στην πτήση μου», γράφει η λεζάντα του viral βίντεο , το οποίο ανέβασε ένας άλλος επιβάτης της πτήσης.

Το κλιπ ξεκινά με έναν άνδρα με πράσινο καπέλο να αφαιρεί τη μάσκα του προσώπου του και να φωνάζει: «Κατεβάστε με, δεν θέλω καν να πάω στην Καλιφόρνια».

«Θα βρω το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνσή σας. Θα ξέρω τον αριθμό κοινωνικής σας ασφάλισης πριν κατέβω από αυτό το αεροπλάνο», προσθέτει ο πολεμοχαρής αρνητής της μάσκας, πριν σηκωθεί και σπρώξει έναν συνεπιβάτη στο διάδρομο δίπλα του.

Σύμφωνα με άλλο βίντεο , ο επιβάτης «τρελάθηκε» επειδή ο αεροσυνοδός του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνό του και να ξαναβάλει τη μάσκα του τέσσερις φορές.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου. Ο αρνητής σηκώθηκε από την θέση του και άρχισε να καταδιώκει τον αεροσυνοδό, ώσπου παρενέβη ένας άλλος επιβάτης.

Ωστόσο, αντί να υποχωρήσει, ο εξαγριωμένος αρνητής ακούγεται να λέει στον άλλο επιβάτη: «Να κοιτάς την δουλειά σου, γιατί θα σου σπάσω το λαιμό».

Κάποια στιγμή, ο αρνητής αρπάζει το τηλέφωνο του επιβάτη που βιντεοσκοπεί και απαιτεί να διαγράψει το ενοχοποιητικό πλάνο.

Το τρελό κλιπ ολοκληρώνεται με τον άντρα να φωνάζει «πάμε φυλακή», καθώς η αστυνομία καταφτάνει για να τον συνοδεύσει μακριά από το αεροπλάνο.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που επιβάτης πτήσης στις ΗΠΑ «το χάνει», όταν του ζητείται να φορέσει μάσκα. Ένας επιβάτης της Southwest Airlines συνελήφθη τον Μάιο, αφότου επιτέθηκε σε αεροσυνοδό που του είχε ζητήσει να βάλει την μάσκα του, σπάζοντάς της δύο δόντια.

Σε άλλες περιπτώσεις, επιβάτες είχαν δεθεί στα καθίσματά τους με μονωτική ταινία από το προσωπικό του αεροπλάνου και κλωτσούσαν τα παράθυρα, μέχρι να έρθει η αστυνομία να τους μαζέψει. Τέλος, πολλές πτήσεις έχουν κατά καιρούς ακυρωθεί, εξαιτίας της άρνησης ορισμένων επιβατών να συμμορφωθούν με τους υγειονομικούς κανονισμούς.

@starcadearcade

Reply to @whatthafa Adults only pls, sensitive content. The last post on this got taken down ⛳️ #starcade #travel #StudentSectionSauce #plane

♬ original sound - Starcade Arcade

 

ΠΗΓΗ: New York Post

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top