Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επανεξελέγη επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επανεξελέγη επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ

Στην προεδρία της πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επανεξελέγη την Τετάρτη ο Μάνφρεντ Βέμπερ, μετά από εσωτερικές εκλογές.

 
Ο κ. Βέμπερ, όπως και οι δέκα αντιπρόεδροι που επίσης εξελέγησαν την Τετάρτη, θα βρίσκονται στις θέσεις αυτές για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
 
Οι αντιπρόεδροι του ΕΛΚ που εξελέγησαν για την επόμενη περίοδο είναι οι Εστεμπάν Γκονζάλες Πονς, Σίγκφριντ Μουρεσάν, Γιαν Όλμπριχτ, Έστερ ντε Λανγκ, Ρασά Γιουκνέβιτσιενε, Αρνό Ντανζάν, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Φράνσες Φιτζέραλντ, Πάουλο Ράνχελ και Ζέλιανα Ζόβκο.
 
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Βέμπερ ευχαρίστησε τους συναδέλφους του ευρωβουλευτές του ΕΛΚ. «Είμαστε η κινητήρια δύναμη μιας ισχυρής και σταθερής Ευρώπης που βρίσκεται κοντά στον κόσμο.

Προσβλέπω στη συνέχιση της δουλειάς μας για ενίσχυση της χριστιανοδημοκρατίας και της κεντροδεξιάς στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE