ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται για ληστεία 29χρονος -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται για ληστεία 29χρονος -Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 29 ετών, ο οποίος καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, μαχαιροφορίας, χρήσης επιθετικού οργάνου, απειλής βιαιοπραγίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Salloum Hussein, από τη Συρία, ημερομηνία γέννησης 01/12/1991, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του καταζητούμενου υπόπτου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805700 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης και την καταγγελία που υπέβαλε 27χρονος στην Αστυνομία, το βράδυ της 30ης Αυγούστου, 2021, ενώ ο 27χρονος επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην επαρχία Λεμεσού, στην αυλή της οικίας βρίσκονταν τέσσερα ύποπτα πρόσωπα, που απαίτησαν χρήματα από τον ίδιο, υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ παράλληλα, ακόμη τρία ύποπτα πρόσωπα εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού. Στη συνέχεια, αφού οι ύποπτοι απέσπασαν το συνολικό ποσό των 3.740 ευρώ, αποχώρησαν από την οικία.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων, η Αστυνομία προχώρησε τον Σεπτέμβριο στη σύλληψη 23χρονου, εναντίον του οποίου έχει ήδη καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση η υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top